De kleding in je restaurant

restaurant outfit

Soms is het moeilijk te bedenken waar te beginnen met de aankleding in je restaurant. Er zijn zo veel opties om voor te gaan, en welke stijl wil je eigenlijk neerzetten? Dat moet je eerst helder hebben voordat je kunt proberen om met je kledingstijl aan te sluiten.

Neem je bijvoorbeeld leuke stoere bretels zoals Mighty Good Man aanbiedt, of kies je voor geheel wat anders?

Echt letterlijk talloze voorbeelden zijn er te vinden op Pinterest om te kijken naar restaurantkledij om je toko mee aan te kleden.

Trendy Restaurant Uniform Ideetjes

 

Wilt u de uniformen in uw restaurant voor het volgende seizoen veranderen? Ik heb een aantal coole restaurant uniform ideeën langs zien komen die passen bij uw restaurantconcept en uw medewerkers zeker nodig hebben.

De rol van uniformen voor restaurantpersoneel is veelzijdig. In de eerste plaats identificeert het het werkend personeel in het restaurant en beschermt het restaurantbeeld door een uniek restaurantmerk te creëren. Bovendien bevordert het een productieve werkomgeving die voldoet aan alle veiligheids- en gezondheidseisen.

Voordat ik het onderzoek voor dit blogbericht begon, heb ik eerlijk gezegd geen idee gehad over hoe kleding van restaurantpersoneel de laatste jaren zo fancy is geworden. Zo mooi dat ik ze zelf ook gewoon zou willen dragen. Ik hou ervan!

Materialen, kleuren, comfort, praktisch, onderhoud en de look die u uitstraalt, uitrusting van uw chef-kok of ober is iets dat het werk plezieriger maakt. Dag in dag uit, terwijl u tegelijkertijd uw personeel beschermt, hygiëne in het restaurant garandeert en aan uw restaurant branding werkt.

kleding in de horeca

Dat is het uniform voor het restaurant dat u wilt, toch?

Verschillende soorten Restaurant Uniformen

Afhankelijk van hoeveel werknemers in uw restaurant werken, heeft u verschillende benodigdheden voor restaurantuniformen. Sommigen zullen overhemd, jas en broek nodig hebben, terwijl anderen alleen shirt en schort nodig hebben. In principe moeten restaurantuniformen variëren afhankelijk van het soort werk dat het personeel doet.

Volgens deze classificatie kunnen we als volgt over de verschillende restaurantuniformen praten.

Natuurlijk hoeven alle soorten uniforms niet helemaal anders te zijn, maar het uniform voor een chef-kok, barman en ober moet anders zijn door de identificatie van werknemers en hun verplichtingen, evenals hun beschermings- en hygiënevoorschriften.

Restaurant Uniform Style and Functionality kun je uitkiezen bij www.mightygoodman.nl om vervolgens te gebruiken als lokmiddel voor het langslopend publiek. Of we praten over een ober of een chef-kok, de functionaliteit en stijl van uniform is van groot belang.

Het uniform moet in overeenstemming zijn met het restaurantconcept, maar het comfort en de functionaliteit maakt het aangenaam of onaangenaam, praktisch of onpraktisch om te dragen en te onderhouden. Allereerst heb ik het over de uniformen voor keukenpersoneel waar uniforme voorwerpen onontbeerlijk zouden zijn.

Het uniform voor personeel moet hen beschermen tegen het morsen van vloeistoffen, vet, hete olie, kokende stoom, enz. In de keuken is het gebruik van een koksmuts, pet of sjaal of andere hoofddeksel nodig. Het biedt bescherming tegen de mogelijkheid dat het haar in het bestelde voedsel komt.

Is er iets nastier dan het haar dat u in uw bord vindt? Zeker, u zal nooit het restaurant bezoeken waar u zo’n ervaring hebt gehad. Schort is een verplicht onderdeel van de restaurantuniformen voor medewerkers die in de bar werken. Als je ooit in de bar bent gewerkt, weet je uit ervaring dat dit voornamelijk een heel ‘natte’ klus is, vooral als je met je carrière in het restaurantbedrijf begint met het wassen van glazen.

Als u drankjes uitschenkt, die vaak inbegrepen valt en de beschermende schort wordt een zeer functioneel onderdeel van de outfits van de barman. Op de markt vindt u verschillende soorten schorten, van katoenen schorten tot geplastificeerde, schorten van verschillende lengtes, met of zonder ophangers, in veel verschillende ontwerpen en kleuren.

Als we over de uniform van de serveerster spreken, is het raadzaam om mouwenhemden of T-shirts (onderarm) in sommige kleuren (niet wit) te hebben, omdat dit deel van de uniformen meestal erg blootgesteld is aan voedsel en snel vuil kan worden.

restaurant kleding

Net als je online profiel is het geen spelletje, je wilt serieus genomen worden en dat betekent er ook altijd op je best uitzien, zowel on- als offline.

Kleur voor Restaurant Uniformen

De klassieke combinatie van zwart-wit uniform voor de ober is al lang geleden vergeten, hoewel het nog steeds de beste keuze kan zijn, maar niet de regel voor de klassieke restaurants die traditie volgen. Als u besluit om deze combinatie van kleuren te nemen of beter te zeggen uniformen zonder kleuren, dan kiest u ongewoon ontwerp of voegt u een charmante accessoire toe aan restaurantuniformen zoals banden, sjaals of hoeden.

Bij Tar Pit maakte de plaatselijke ontwerper Martin Zepeda een sexy zwarte schede jurk voor vrouwelijke serveersters en barmannen. Door de knie te slaan, heeft het een diepe maar smalle U-hals met extra mouwen die de jurken een sierlijk silhouet geven.

Of is uw zaak een fijn dinerrestaurant of een restaurant met fast food en de uniformen zullen er anders uitzien. Pas de kleur van de uniform aan met het interieur en het logo van uw restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *