Dit zijn 32 cadeau’s die je vriend echt wil

cadeau voor hem

Er zijn dingen die vrouwen denken dat mannen willen, en dan zijn er de dingen die mannen eigenlijk willen. Als je je vriend iets wilt geven dat hij daadwerkelijk zal gebruiken (en niet iets dat hij alleen draagt ​​om je gelukkig te maken), ben je hier aan het juiste adres. Deze tech-y, boozy, nerdy, sportieve cadeau’s zijn door mannen goedgekeurd en zullen dit seizoen gegarandeerd echte blijdschap uitlokken. Als een echt man gesproken zei ik: “Als mijn vriendin een Millennium Falcon-flesopener voor me zou kopen, zou ik met haar trouwen.”

Een cadeau halen voor je vriend (of wat voor man dan ook) kan stressvol zijn. Zijn gedachten lezen is eigenlijk onmogelijk, maar als je in paniek bent, helpen deze goodies je op een goed eind in de richting.

Of hij nu nog op de universiteit zit of nu alumnus is, deze box van universiteits-themed merch zal zijn jaar maken. Daarnaast doen games zoals Monopoly, maar dan met bier, het altijd erg goed. Als je man graag drink-spelletjes doet, zal hij dit cadeau geweldig vinden om te laten bezorgen.

 

Geef hem een ​​mooie riem die bij zijn favoriete schoenen past. Of een set met gezichtsreinigers voor de metro man. Deze set bevat niet alleen een gezichtsreiniger, een aftershave-lotion en een body wash, maar hij kan ook zijn oude reistas intrekken en deze vervangen door deze.

 

Het soort muurkunst van een bierliefhebber, een flesopener. Een stijlvol paar RayBan-zonnebrillen zijn altijd een klassieke keuze.

 

Voor de man die serieus bezig is met zijn hete saus, want dit spul is geen grapje. Verkrijgbaar in drie smaken: Pineapple Knoflook Reapers, Chipotle Salt Reapers en Habanero Onion Reapers.

Genoeg inspiratie dus voor wie op zoek is naar een cadeau. Laat weten wat jij voor hem hebt gekocht voor je verjaardag. Wij zijn erg benieuwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *